Yapısan Group

(Yer altındaki gizemden yer yüzündeki güzelliklere)

Yapısan Group; Türkiye’de, 1995 yılında kurulmuş,kurulduğu yıldan günümüze aktif olarak dünyanın çeşitli bölge ve ülkelerine doğaltaş ihraç eden bir şirkettir. 2013 yılı itibariyle, avrupa pazarına açılmak üzere merkez olarak Almanya’yı seçmiştir.Dünya mermer rezervlerinin %40’ına sahip olan ayrıca 400 üzerinde renk ve dokuya sahip mermer çeşidiyle dünya mermer sektörü açısından büyük bir güce sahip olan Türkiye’nin bu doğaltaş rezervi ve oluşan pazarlara Almanya-Avrupa hattındaki köprüsünü Yapısan Group ile kurmayı amaçlamıştır. Yapısan Group 18 yıllık tecrübesini, uzman kadrosuyla birleştirerek, Almanya’da da bu tecrübenin gücüyle var olmak istemektedir.

Kuruluşundan itibaren şirket odağına “insan”ı koyan Yapısan Group , ‘insan’ için üretmektedir. Tüm iş süreçlerini bu vizyon doğrultusunda gerçekleştiren Yapısan Group’un vizyonu hem müşteri memnuniyeti sağlamak, hemde kendi çalışanını mutlu etmektir.Doğal taş sektöründe gelişmiş ve modern teknolojiyi esas alan üreticilerle işbirliği yapan ,sektöründe öncü konuma gelmeyi hedefleyen Yapısan Group, en kıymetli demirbaşımız olan doğayı da koruyarak, sadece bugüne değil, mutlu insanlarla geleceğe de yatırım yapmayı amaçlamaktadır.

Markasını geleceğe taşımayı amaçlayan Yapısan Group, mermercilik anlayışını modernize ederek, bu anlayışı geliştirmeyi ve gelecek nesillere aktarmayı hedeflemektedir.

Doğru politika ve doğru strateji ile yaptığı yatırımları karlı hale getirmek için çalışan Yapısan Group, Kendisine uygun fiyat, kısa süre ve kaliteyi müşteriyle buluşturmayı amaç edinmiş ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir.

En iyi yatırımın ‘insan’, kalitenin de insanla geldiğinin bilincinde olan Yapısan Group, “en iyi yatırım kalitedir” düşüncesiyle hareket ederek, çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştirmektedir.Eğitim desteğiyle müşterisini bilgilendiren Yapısan Group, üretimin her aşamasında yapmış olduğu kontroller sayesinde de, ürünlerindeki kaliteden kesinlikle ödün vermemektedir.

Pazarlama ve satış sürecinde de hizmet kalitesini en üst seviyede tutan Yapısan Group, bu alandaki başarısını müşteri memnuniyetinde göstermiş, yıllar içerisinde doğal taş sektörünün Yapısan Group, kaliteyi ulaşılması gereken bir hedeften öte, devamlı gelişim ve süreklilik gösteren bir süreç olarak algılamaktadır. Bu doğrultuda da insan ve ürün kalitesini etkileyen tüm iş süreçlerini iyileştirmek ve geliştirmek için çalışmalar yapmaktadır.